Maizītes ar kaņepju sviestu un tomātiem

Iespēja dažādot, piemēram, savu brokastu ēdienkarti vai izmantot kā uzkodas viesībās. Un pagatavošana- elementāra! Tas ir kaut kas cits nekā ikdienā pierasts- savādākas garšu nianses. Kaņepju sviests kopā ar tomātiem man personīgi garšo vislabāk. Bet domāju, ka droši var mēģināt arī gurķi, sieru, gaļu utt.
Tiem, kas nezin, kaņepju sviests ir ļoti vērtīgs un veselīgs produkts. Čaklākie var šo sviestu pagatavot mājās, ja vien ir pieejamas kaņepju sēklas, slinkākie vai aizņemtie – nopirkt tirgū vai veikalā.

 

 

Nepieciešams:

  • rupjmaize
  • kaņepju pavalgs jeb sviests (es izmantoju “Iecavnieka” ražoto)
  • tomāti
  • garšvielas, piemēram, persilāde un/vai zaļumi

Sagriež maizi, ziež virsū kaņepju sviestu. Liek virsū ripiņās sagrieztus tomātus, pārkaisa ar garšvielām un zaļumiem. Un viss!

Pagaidām īsākā un vienkāršākā receptē visā manā blogā🙂


Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: