Spageti ar parmezāna sieru un ķiplokiem

_mg_9314_1Makaronu ēdieni ir tie, ko ikdienā var pagatavot dažādos veidos un ļoti ērti. Šī recepte viennozīmīgi ierindojas ēdienu kategorijā – vienkārši, ātri un gardi. Tikai dažas sastāvdaļas un gardas vakariņas ir gatavas!

Tās varbūt nebūs tādas mazkaloriju vakariņas, bet sātīgas un gardas gan. Arī bērni atzina šo ēdienu par labu esam.

*recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Mājas Virtuve” un Delimano jauno cepampannu kolekciju Stone Legend

 

 

Nepieciešams:

  • 200 g spageti
  • 100 g sviests
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 100 g sarīvēts parmezāns vai kāds cits cietais siers
  • svaigi pētersīļi- pārkaisīšanai
  • sāls un pipari – pēc garšas
  • čili pārslas- ja vēlas asāku ēdienu

Uz sakarsētas pannas (es izmantoju Delimano Stone Legend pannu, kuras īpašai virsmai nav nepieciešamas daudz taukvielas) liek sviestu, smalki sasmacinātus ķiplokus un čili pārslas, ja lieto, un cep uz nelielas liesmas apmēram 2 – 4 minūtes, līdz sviests ir izkusis un kļūst zeltaini brūns. Tad pievieno iepriekš novārītus spageti, sieru un samaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem.

spagetispageti


Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: