Cepamajā papīrā cepta vistas fileja ar cukini, ananāsiem un zilo sieru

vistas filejaĒdienu pagatavošana ir pavisam viegla un vienkārša, ja izvēlamies vienkāršas receptes. Vistas filejas pagatavošanā galvenais ir atcerēties- nevajag to pārcept, jo tad tā būs sausa.

Šī recepte ir ārkārtīgi vienkārša. Vienīgi obligātais nosacījums ir – cepamais papīrs. Receptē norādītais sastāvdaļu daudzums paredzēts 1 vistas filejas pagatavošanai.

Lieliskas vakariņas, ko katrs var pagatavot tādā produktu salikumā, kādā katram vislabāk garšo, jo variācijas šādā veidā pagatavotai vistas filejai var būt ļoti daudz.

*recepte tapusi ar žurnālu “Mājas virtuve”

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja
  • ½  neliela cukini vai kabača
  • 2 šķēles konservēta ananāsa
  • 50 g zilā siera (sadrupināts) (es izmantoju Castello sieru)
  • 1 ēd. k. sarīvēta parmezāna siera
  • Sāls, pipari- pēc garšas
  • Mazliet olīveļļas

Cukini nomizo un sagriež vidēji biezās šķēlēs. Kārto uz cepamā papīra. Pārslaka ar eļļu, uzber mazliet sāli un piparus. Liek virsū vistas fileju, tad abu veidu sierus. Satin cepamā papīra paciņu, ko gatavo šādi- paņem cepamā papīra loksni (tik lielu, lai tur varētu pilnībā ietīt vistas fileju), pārloka uz pusēm, tad atloka vaļā un liek iekšā vistas fileju ar tai paredzēto pildījumu. Pildījumu vajag likt nevis vidū, bet aiz tās līnijas, kas redzama, pārlokot cepamo papīru uz pusēm. Papīru vislabāk locīt uz leju, lai tas cepšanās laikā nenāk vaļā. Cep 200 grādos 20 –  25 min.

_mg_9673_1vistas fileja

Advertisements

4 responses to “Cepamajā papīrā cepta vistas fileja ar cukini, ananāsiem un zilo sieru

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: