Saulē kaltētu tomātu krēms ar grauzdētiem valriekstiem

Ātri pagatavojama uzkoda ballītei vai arī noder ikdienā, dažādojot sastāvdaļas, ko likt uz brokastu maizes.

Šo krēmu var izmantot arī kā tā saucamo dip mērci. Šajā gadījumā iesaku pamēģināt to kopā ar kraukšķīgajiem Finn Crisp maizes grauzdiņiem “Snacks”, kas izskatās kā čipši.

 

 

 

 

 

Nepieciešams:

  • 4 lieli saulē kaltēti tomāti
  • 100 g svaigais krēmsiers
  • 3 – 4 ēd.k. (ar kaudzi) grieķu jogurts
  • apmēram 50 g grauzdēti valrieksti (vai kādus citus riekstus)
  • pasniegšanai: Finn Crisp “Snacks” grauzdiņi

Tomātus (ja saulē kaltētos tomāti ir pārāk cieti, pārlej tos ar siltu ūdeni un apmēram mērcē vismaz 10 min), ar krēmsieru sablendē, tad pielik jogurtu un visu izmaisa. Pieliek klāt grauzdētus un rupji sakapātus riekstus. Visu vēlreiz izmaisa. Pasniedz uz grauzdētas maizes vai arī kā mērci čipšiem.

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: