Esiet sveicināti manā recepšu krātuvē!
Virtuvē jūtos kā tādā mazā laboratorijā, kur notiek eksperimenti un tiek radīti dažādi gardumi. Laikam manī ir kāds ēst gatavošanas gēns (kas pēdējo gadu laikā sāk pamatīgi izpausties 🙂 ) no manas vecmammas, kura cepa brīnišķīgas tortes un kūkas.
Doma par dažādu pašas izmēģināto un arī izgudroto recepšu blogu man nelika mieru ļoti ilgu laiku. Pēc draugu un radu vairākkārtējiem lūgumiem iedot kāda viesībās nogaršota ēdiena recepti lika man sarosīties un izveidot šo blogu, lai varētu pateikt- ieskaties manā blogā, tur viss ir rakstīts!
Ēst gatavošana vispār ir tāds improvizācijas process. It īpaši ar garšvielām, mēģinot atrast arvien jaunas un jaunas garšas nianses. Mani draugi zin, ka esmu veselīgā nozīmē atkarīga no dažādām garšvielām, etiķiem un eļļām…
Un vēl es izmantoju iespēju apvienot vienā pasākumā divus manus vaļaspriekus- ēst gatavošanu un fotografēšanu. Ceru, ka jūs priecēs ne tikai receptes, bet arī manas bildes!
Tātad- laipni lūgti manā virtuvē un lai labi garšo!
P.S. Gaidīšu arī komentārus un ierosinājumus, lai šis blogs kļūtu labāks un interesantāks. Mans e-pasts: lienegatavo@gmail.com
Autortiesības © LieneGatavo. Visas tiesības rezervētas.
Informāciju (tajā skaitā fotogrāfijas), kas izvietota blogā lienegatavo.wordpress.com, bez autores atļaujas aizliegts pārveidot, kopēt, reproducēt un pārpublicēt citos masu mēdijos.
Cienīsim viens otra darbu! 🙂
12 septembra, 2011 at 19:08
Nice! Būs vēl viens ņammu blogs, kur smelties idejas gastronomiskajām izvirtībām 🙂
PatīkPatīk
7 oktobr, 2011 at 20:25
i feel hungry!!!!!!!
PatīkPatīk
6 novembr, 2011 at 11:02
Kad būs biešu -šokolādes kūkas recepte? Tikko gadījās nogaršot tevis gatavoto – ļļoooti garšīga.
PatīkPatīk
7 novembr, 2011 at 07:27
Paldies par komplimentiem! 🙂 Tuvākajā laikā ielikšu.
PatīkPatīk
19 decembr, 2011 at 21:12
Liene – mans šī vakara pārsteigums, Tavs blogs! Komplimenti par vizuālo pievilcību un interesanto piegājienu 🙂 Lai nepietrūkst ideju un lai daudz lasītāju! Man prieks, ka rodas tik iedvesmojoši latviešu kulinārie blogi 🙂
PatīkPatīk
19 decembr, 2011 at 21:27
Paldies 🙂 centīšos, lai lasitājiem būtu interesanti ielukoties manā blogā! 🙂
PatīkPatīk
15 marts, 2012 at 13:53
Liels paldies ne tikai par lieliskajām receptēm, bet arī par skaistajām fotogrāfijām! Tās iedvesmo!
PatīkPatīk
12 jūnija, 2012 at 16:54
Nice food-blogg with nice photos!
Hi from Sweden
PatīkPatīk
28 jūnija, 2012 at 18:56
Thanks! 🙂 Maybe one day here will be recipes in English so you could try something 🙂
PatīkPatīk
21 novembr, 2012 at 10:37
Skaists blogs un labas receptes… Es arī Liene, no Japānas!
PatīkPatīk
19 marts, 2013 at 12:15
Burvīgi, ienācu Tavā blogā pusdienas laikā, un vari iedomāties, kāds izmisums mani pārņēma 😀 Bet skaisti, man liekas, es smelšos iedvesmu un iešu uz virtuvi 🙂
PatīkPatīk
19 marts, 2013 at 16:27
Man ir liels prieks, ka es iedvesmoju darboties virtuvē 🙂
PatīkPatīk
15 janvāris, 2014 at 09:33
Labdien!
Vai Jūs varētu sazināties ar ASV vēstniecību pa e-pastu us.embassy.riga@gmail.com sakarā ar februārī plānotu projektu?
Ar cieņu,
Rihards Šteins
PatīkPatīk
31 marts, 2014 at 10:41
Labdien, Liene!
Vai Jūs, lūdzu, varētu sazināties ar mani privāti pa e-pastu posevalinda@gmail.com, vēlos Jums pavēstīt iepriecinošas ziņas.
Ar cieņu,
Linda Poševa
PatīkPatīk
16 maija, 2014 at 08:55
Sveiki!
Mani sauc Kristaps un es pārstāvu firmu Kafijas Draugs. Vēlētos piedāvāt sadarbību ar Jūsu blogu un facebook lapu. E-pastu atradīsiet http://www.kafijasdraugs.lv
PatīkPatīk
30 jūnija, 2015 at 11:06
Sveika! Gribeju pateikt lielo Paldies par jogurta recepti. Gan man,gan maniem bērniem vienmēr ir garšojis tieši bezpiedevu lakto un tagad tas imūsu ledusskapībirnkatru dienu svaigs,spējam tik ēst 🙂 es mazliet pamainīju recepti,uz 2l piena pievienoju 300g bifido jogurtu un tad lakto sanāk nevis dzeramais,bet tāds feins,biezs,bērni sajūsmā. Tagad mēģināšu nākamo porciju taisīt jau ar savu lakto kā ieraugu.
PatīkPublicējis 1 person
30 jūnija, 2015 at 11:11
Paldies par pozitīvu atsauksmi! Veseli ēduši! 🙂 Man ir liels prieks, ka sanāk un galvenais, ka garšo! Gaidišu atsauksmes ari par citām receptēm, ko izmēģināsiet 🙂
PatīkPatīk
24 janvāris, 2017 at 13:28
galvenais izturību, lai neaiziet nebūtībā šis projekts, kā daudzi citi līdzīgi
PatīkPatīk
24 janvāris, 2017 at 13:58
Paldies par izturības vēlējumiem 🙂 Vismaz pagaidām noteikti nav plānots visu pamest novārtā 😉
PatīkPatīk
23 marts, 2018 at 08:03
Labdien! Būtu nepieciešams operatīvi sazināties. Mans telef 29287746 vēlme izmantot kādu no J;ūsu foto. Kādi noteikumi? Un vēl varbūt sanāk kāda sadarbība Reņģēdāju festivālā
Cieņā, Dzintris Kolāts
PatīkPatīk
23 marts, 2018 at 09:25
Labdien! Aizsūtīju Jums e-pastu. Par sadarbības projektiem droši varat man rakstīt uz e-pastu lienegatavo@gmail.com
PatīkPatīk