Sadarbības projekti

Šampanietis, pirmkārt, ir vīns jeb iepazīstot franču šampaniešu pasauli

roseLielākai daļai cilvēku asociācijas par šampanieti pārsvarā ir šādas – tas ir sieviešu dzēriens un šampanietis ir Jaunā gada sagaidīšanas vai tāds svētku dzēriens. Ja esat vieni to tiem, kas tā domā, tad mēģināšu lauzt Jūsu stereotipus.

Jāsaka pavisam godīgi, ka līdz šim es pati neesmu bijusi liela šampanieša cienītāja un parasti tā vietā izvēlējos vīnu. Bet tā kā es vienmēr cenšos būt atvērta visam jaunajam – jaunām garšām un jaunām sajūtām, tad izprast šampanieti man likās ļoti interesanti.

Vairāk informācijas ŠEIT

___________________________

„CANNELLE BAKERY” PĪRĀDZIŅI AR KŪPINĀTU GAĻU

piragi-ar-galju„Kas gan ir Līgo svētki bez pīrādziņiem!”, Jūs teiksiet un tā būs taisnība, jo pīrādziņi ar gaļu ir latviešu virtuves klasiska. Mēs tos ēdam kā svētkos tā arī ikdienā, mēs par tiem stāstām ārzemju viesiem un iesakām nogaršot. Es nezinu kā Jums, bet man pīrādziņi ar gaļu jau kopš bērnības asociējas ar dažādiem latviešu tradicionālajiem svētkiem, kā piemēram, Līgo svētkiem, kad lielā māla bļodā tika gatavota mīkla un visa ģimene kopā taisīja pīrādziņus. Tāpēc manā ģimenē bez pīrādziņiem nav iedomājami lielāki vai mazāki svētki.

Vairāk informācijas ŠEIT

__________________________

“DOBELES DZIRNAVNIEKA” SAUSIE KŪKU MAISĪJUMI.

dobeleIr cilvēki, kas ir iesācēji ēst gatavošanā un baidās kļūdīties, un ir arī cilvēki, kas tik reti cep kūkas, ka nevēlas meklēt receptes. Tad nu šādā gadījumā noder jau gatavie kūku maisījumi, kurus pavisam vienkārši var pagatavot. Un vēl kas- šādas kūkas ir ērti uzglabāt un noderēs, ja Jūsu mājās ieradīsies negaidīti viesi un vajadzēs tos iepriecināt ar kādu gardu kūku.

Var gatavot kūkas, ņemot vērā instrukciju uz paciņas, bet var arī improvizēt un kūkas pagatavot mazliet savādāk. Piedāvāju 5 mazliet savādākas receptes, kurās tiek izmantoti “Dobeles Dzirnavnieka” sausie kūku maisījumi.

Receptes varat apskatīties ŠEIT


1 responses to “Sadarbības projekti

Komentēt