Sāļās austiņas ar kazas sieru un baziliku

Otrais sāļo austiņu pildījuma variants. Ar kazas sieru + baziliku. Bet domāju, ka tikpat labi kazas siera vietā varētu likt arī kādu citu svaigo sieru. Solos izmēģināt vēl kādu sāļā pildījuma variantu.

Tā kā kārtaino mīklu var nopirkt jau gatavu, tad šādu austiņu pagatavošana ir ļoti ātra un arī vienkārša. Man ļoti garšo.

 

 

 

 

Nepieciešams:

  • 500 g kārtainā mīkla
  • 300- 400g svaigais kazas siers
  • neliela buntīte svaigs baziliks

Sajauc kazas sieru ar sīki sasmalcinātu baziliku. Masu plānā kārtā liek uz kārtainās mīklas plāksnes.

Austiņu veidošana.  Mīklas garākās malas loka uz iekšu vienu otrai pretī līdz tās satiekas. Parasti sanāk no abām pusēm nolocīt 3 reizes, ik reizi aptuveni 3 cm.

Izveidojušos mīklas ruleti sagriež aptuveni 1,5- 2 cm gabaliņos un liek ledusskapī 15 min atpūsties. Pēc tam kārto uz cepešpannas diezgan lielā attālumā (aptuveni 5 cm vai vairāk) vienu no otras, jo cepšanās laikā tās izpletīsies.

Cep 180 grādos, kamēr ir gaiši brūnas, aptuveni 10-15 min.

* Receptei iedvesmojos no žurnāla “Vkusno i poļezno”

kazas siera austinas


Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: